loading...

Ögonblicket är det enda som är evigt – bevara det på bild.                                                                            PRESENTKORT 

PhotoMoments, för att föreviga stunder i livet.

Jag fotograferar brudpar, barn, event, företag, examensfoto, modellfoton, band, dokumentering, sportfoto, klassträffar, produkter och all annan fotografering du man vill bevara ett ögonblick, en stund eller en känsla.

Alltid GRATIS digitala bilder från mig!

INSTAGRAM: @photomomentsanders
Tagg: #photomomentsanders

135

Idag har jag haft äran att fota Topelius Gymnasiets studenter! Grattis till er alla! #student #tg #nykarleby #photomomentsanders

142

Student med innebandy som sin passion. Idag var rosen en boll och jonglering och trix gick ändå som en dans. I andra bilden är rosen smashad och rosens blad flyger i häftiga mönster. Grattis till studenten. #70 #innebandy #floorball #salibandy #student #ibfbluefox #photomomentsanders #graduate #examen #tg

52

Student- och examens foto. När du vill, var du vill. #photomomentsanders #student #examen

Kontakta mig

Jag bildade min fotofirma 2008. Att fånga människor på bild står mig varmt om hjärtat. Jag har hunnit fotografera flera hundra brudpar, massor av stundenter, otaliga barn och familjefoton, modeller, gravida och allt där människan står i focus. Ännu är jag hungrig och hoppas du även vill stå framför min kamera.

Här kan du ta kontakt med ditt ärende!

Studion är i Nykarleby, men jag fotograferar där du vill. Jag fotar även i Sverige, Norge och Danmark eller någon annan del av vår värld.

Det går bra att beställa presentkort på alla fotograferingar av mig. 

Lär dig genom att vara fotoassistent.
Vill du lära dig om ljus och hur man talar till den man fotograferar så kontakta mig. Vill du gå privatkurs med mig, så hör av dig. Jag lär gärna ut.

Ta gärna kontakt, Anders Wingren

anders@photomoments.fi
0400 2387 13
Instagram: photomomentsanders

 

Portvinsdalen

Beställ boken Portvinsdalen här. Massor av bilder jag har fotograferat.  Glenn Sundstedt är författaren till den över 200 sidiga boken.

Blogg

Följ gärna min blogg. Här når du den direkt.